Alarm systemen

Jablotron alarmsystemen
Jablotron is één van de betere leveranciers op het gebied van alarmsystemen in de wereld. Sinds de oprichting van Jablotron is het bedrijf meerdere keren met innovatieve oplossingen op het gebied van beveiliging gekomen. De alarmsystemen zijn van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en beschikken over tal van opties. Daarom mag Jablotron ook niet ontbreken in het assortiment van WifixIT.

Voordelen van een Jablotron alarmsysteem
De Jablotron is een beveiligingssysteem met veel gebruiksgemak. Kiest u voor dit systeem? Dan profiteert u van allerlei voordelen, zoals:

Eenvoudige bediening.
Toegang te bedienen via codebedienpaneel, afstandsbediening, of via een app op de smartphone.
Tijdloos ontwerp.
De combinatie van draadloos en bekabeling kan een besparing qua installatietijd opleveren.
Wat u ook wilt wilt beveiligen, met een professioneel alarmsysteem van Jablotron zijn al uw eigendommen veilig.

Ons assortiment
Met een draadloos alarmsysteem van Jablotron weet u zeker dat u goed beveiligd bent tegen inbraak. Bent u op zoek naar een goed, makkelijk te bedienen en draadloos alarmsysteem voor een goede prijs? Kies dan voor Jablotron. Bij ons bent u aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring op het gebied van dit systeem, kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Heeft u vragen? Ons team met experts staat voor u klaar.

Jablotron 100
Bent u op zoek naar een professioneel alarmsysteem met veel gebruiksgemak? Jablotron 100 staat bekend om zijn revolutionaire bediening. Een groot pluspunt van dit alarmsysteem is dat een woning of bedrijfspand in verschillende zones verdeeld kan worden. Denk hierbij aan de begane grond, de eerste verdieping, tweede verdieping, garage en loods. Elke afzonderlijke ruimte kan worden beveiligd. Qua bediening werkt dit alarmsysteem heel eenvoudig. Dit kan via het codebedienpaneel, maar ook op afstand via de MyJablotron App!

De Jablotron 100 is uitbreidbaar met afstandsbediening en is gemakkelijk in te stellen. Dit systeem is altijd nog in ontwikkeling, wat betekent dat u om de zoveel tijd weer van een nieuwe update wordt voorzien. Zo blijft u altijd goed beveiligd. Wij bieden verschillende keuzes in sets. Welke set wilt u? Per set kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen.

MyJablotron App
Met deze app op uw smartphone ondervindt u veel gemak. U bedient het alarmsysteem, de verwarming, de garagedeur en vele andere apparaten op afstand. Ook is het mogelijk om het logboek uit te lezen. Op deze manier kunt u zien hoe laat het systeem is in- en uitgeschakeld en hoe laat er specifieke meldingen zijn gemaakt.

Uitgebreid beveiligingssysteem
Een Jablotron alarmsysteem is multifunctioneel. Naast het beveiligen van de woning of een bedrijfspand is het systeem ook geschikt voor de volgende handelingen of situaties:

Bediening van apparaten op afstand.
Beheer van de verwarming.
Inschakeling van apparaten door detectie van beweging.
Detectie van opening of via een afstandsbediening.
Dit alarmsystemen is ook draadloos. Maak uw set compleet naar eigen behoefte met producten als codebedienpanelen. losse alarmcentrales, draadloze detectie en magneetcontacten, bedrade detectie, mistgeneratoren of rook- en gasdetectie. Alles is mogelijk met Jablotron beveiliging. Heeft u service of advies nodig? Raadpleeg dan onze supportpagina of neem telefonisch contact op via 085-. Wanneer u wilt, komen wij het alarmsysteem voor u installeren.